Följ Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nya filmer och serier på Netflix

Kommande filmer på Netflix i december

Datum: 03/12/2014 | 5 kommentarer Nyheter

Den kalla december är över oss, vilket är en perfekt anledning till att sitta inne i värmen med en bra film. Netflix lägger till en hel del nya filmer i löpet av månaden, som kan ses av både barn och vuxna. Barnen kan bland annat se fram emot The Lego Movie och Monsters University, medan de vuxna kan se fram emot action i The Lone Ranger och 300.

Se alla kommande filmnyheter här under.

the-lone-ranger-filmer-netflix-210x300The Lone Ranger
I denna westernfilm från skaparna av Pirates of The Caribbean, möter den maskerade hjälten The Lone Ranger (Armie Hammer) en indian (Johnny Depp), somhar återuppstått från de döda. Tillsammans kämpar de nu för rättvisa i den barska vilda västern och för att hämnas mordet på The Lone Rangers bror.

Kan ses på Netflix från den 12. december

amelie-netflix-filmer-214x300Amélie From Montmartre
Då den busiga Amélie, som haft en svår barndom hittar en leksaksskatt i sin lägenhet, blir hon inspirerad till att lämna tillbaka sakerna till den ursprungliga ägaren, vilket får Amélie att finna sin mening med livet. Denna franska komedi blev nominerad till fem Oscar och blev en stor succé i Sverige.

Kan ses på Netflix från den 15. december

i-love-huckabees-netflix-filmer-214x300I Heart Huckabees
Denna komedifilm med bland annat Dustin Hoffmann, Jude Law, Mark Wahlberg och Naomi Watts följer miljöaktivisten Albert Markovski, som efter att ha upplevt några speciella händelsen som han inte riktigt kan förstå, hyr två detektiver för att städa upp hans liv och Albert blir därför tvungen att leva sitt lev ute i sömmarna.

Kan ses på Netflix från 15. december.

monsters-university-filmer-netflix-210x300Monsters University
Föregångaren till den populära filmer Monsters Inc. från Pixar/Disney, är monsterna Mike Wazowski och James P. Sullivan tillbaka i skolbänken. Animationsfilmen berättar hur de båda klarade sig igenom skrämselskolan med alla dess utmaningar och blev bästa monstervänner. Perfekt julkul för barnen.

Kan ses på Netflix från 20. december.

lego-movie-filmer-netflix-214x300The Lego Movie
Efter den alldagliga, regelrätta och fullständigt genomsnittliga Emmet har blivit förväxlad med en ytterst extraordinär sådan, blir han indragen i ett viktigt försök till att få stopp på en ond tyrann. För han är enligt uppgift den enda som kan rädda hela världen. The Lego Movie är rolig för hela familjen.

Kan ses på Netflix från den 23. december.

300-netflix-filmer-214x300300
Under år 480 f.kr. Leder Kung Leonidas (Gerard Butler) sin lilla grupp av 300 tappra spartaner fram mot en enpisk här på mer än en miljon under Slaget vid Thermopyle. Zack Snyder (Man of Steel) har gjort den här filmen som bjuder på unika visuella bilder i filmisk särklass och makabra närkamper.

Kan ses på Netflix från 23. december.

a-christmas-story-filmer-netflix-214x300A Christmas Story
Detta är originaljulhistorian från 1983, där en nioårig pojke (Scott Schwartz) i det melankoliska Indiana på 1940-talet desperat önskar sig ett luftgevär, men han måste först överbevisa sina föräldrar. Det är dock lättare sagt än gjort. Julen blir inte helt den samma utan att åter se på denna klassiska julhistoria.

Kan ses på Netflix från 24. december.

a-little-princess-netflix-filmer-214x300A Little Princess
Då Saras pappa mister livet under första världskriget så hamnar hon på internatskola, där hon har sina duster med rektorn Miss Minchin. Även om hon finner det stränga reglerna och den barska hållningen från rektorn som kvävande, så blir Sara sanbbt populär bland flickorna och skaffar många nya vänner och väninnor.

Kan ses på Netflix från 24. december.

pinocchio-netflix-filmer-214x300Pinocchio
I denna italienska familjefilm från 2002, baserad på den klassiska historien om trädockan Pinocchio (Roberto Benigni) som gärna vill vara en riktig pojke, följer vi hans historia från att ha blivit utskuren från en magisk träbit hos Geppetto till att hitta arbete i den fruktade nöjesparken hos förrädaren Lucignolo.

Kan ses på Netflix från 24. december.

Utöver ovanstående filmnyheter kan du också se fram emot den nya Netflixserien Marco Polo som handlar om den legendariska äventyrsresanden, som har premiär den 12. december. Endast på Netflix.

Notera gärna, att det kan ske ändringar i premiärdatumen.5 kommentarer til Kommande filmer på Netflix i december

 1. Sigge - kl. 13:26, 31-12-2015:

  Var är arrow sesong 3 och 4?

 2. Tuwa - kl. 01:01, 08-10-2016:

  När får Netflix in nya manga serier som tex: magi : adventures sinbaid eller de sju döds synderna? 😋

 3. Lena - kl. 19:56, 01-11-2016:

  Hej!

  Jag undrar när fortsättningen på Good Witch kommer, fantastisk serie som är mycket underhållande.

  // Lena

 4. Eva-Lena - kl. 11:19, 30-11-2016:

  Varför blir det inte nya avsnitt varje vecka på designatad survaivor som utlovats, utan varannan vecka? Och när det finns fler säsonger på en serie vargör lägger ni inte ut dem på en gång? Det är hur frustrerande som helst att behöva vänta i månader på nya säsonger.

 5. Vendela - kl. 14:19, 18-10-2017:

  Hej, jag undrar när säsong 3 av The 100 kommer till Netflix i Sverige. Snälla svara, älskar The 100. Mvh Vendela

  Skriv kommentar