Följ Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nya filmer och serier på Netflix

David Brent: Life on the Road på Netflix Sverige den 10. februari

Datum: 29/12/2016 | Inga kommentarer Nyheter

David Brent är tillbaka! Den engelska komikern Ricky Gervais är tillbaks i rollen som den ikoniska bossen från den Emmy- och Golden Globe-vinnande serien The Office.

Netflix Sverige har exklusiv premiär på den efterlängade och oerhört roliga filmen; David Brent: Life on the Road, den 10. februari.

Filmen är regisserad, skriven och producerad av det prisbelönta komiska vidundret Ricky Gervais, som följer ett dokumentärteam, som följer upp på den speciella David Brent från BBC mockumentärserien; The Office.

Då publiken för första gången introducerades för David Brent så drömde han om att bli rockstjärna. 12 år senare har nu Brent blivit en resande säljare som följer sin dröm med sitt band; Foregone Conclusion”. Brent har tagit time-out för att fullfölja sin dröm och använt hela sin pension på att samla ett band och samarbeta med den talangfulla rapparen Dom(Ben Bailey Smith) i ett försök att få street-cred, berömmelse och rikedom.

The Office er bland de mest succefulla brittiska komediserierna någonsin och det har utvecklats inte mindre än sju versioner av serien över hela världen.

Förutom Ricky Gervais i rollen som David Brent medverkar också Ben Bailey Smith (Midwinder of the Spirit, Law & Order), Tom Basden (Plebs, The Wrong Mans), Jo Hartley (This is England ‘90, Not Safe For Work) och Nina Sosanya (Love Actually, W1A) med mere.

“Vi är begeistrade för att återigen få ha den ikoniska karaktären David Brent på Netflix eftersom viingick det första digitala avtalet med The Office under sin tid. Vårt existerande samarbete med både filmer och serier, inkluderat Derek och Special Correspondents, har varit värdefullt och det är därför uppenbart att Ricky Gervais kommande spelfilm kommer vara tillgänglig flr Netflixmedlemmarna” säger Ted Sarandos, Netflix chief content officer.

Se David Brent: Life on the Road på Netflix Sverige från den 10. februari.    Skriv kommentar