Följ Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nya filmer och serier på Netflix

Netflix avslöjar premiärdatumet för ”Stranger Things” säsong 3

Datum: 23/01/2019 | Inga kommentarer Nyheter

Den populära Netflix-serien ”Stranger Things” återkommer i en tredje säsong den 4 juli 2019.

Det har den amerikanska streamingtjänsten precis avslöjat.

Uttalandet följdes av den officiella affischen, samt en läskig ”nedräkningsvideo” som kan ses längst ned i artikeln.

Den 4 juli när tredje säsongen av ”Stranger Things” har premiär är det också USA:s självständighetsdag (Independence Day), vilket oftast firas med fest och fyrverkerier.

Man har tidigare offentliggjort att säsongen kommer att utspela sig under sommaren 1985, och utifrån fyrverkerierna på affischen så kan vi anta att den amerikanska helgdagen kommer att vara en viktig händelse i den nya säsongen.

Netflix har tidigare offentliggjort titlarna på de 8 avsnitten i säsong 3. De är: Suzie, Do You Copy?, The Mall Rats, The Case of the Missing Lifeguard, The Sauna Test, The Source, The Birthday, The Bite och The Battle of Starcourt.

Tidigare har de även avslöjat att säsong 3 kommer att utspela sig under 1985, vilket är ett år efter händelserna i säsong 2 och samtidigt premiäråret för den populära filmen ”Back To The Future” / ”Tillbaka till framtiden” som man kommer att referera till flera gånger i den nya säsongen.

I “Stranger Things” medverkar Millie Bobby Brown (Eleven), Finn Wolfhard (Mike), Gaten Matarazzo (Dustin), Caleb McLaughlin (Lucas) Joe Keery (Steve) och Noah Schnapp (Will).

Se ”Stranger Things” på Netflix Sverige.    Skriv kommentar