Följ Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nya filmer och serier på Netflix

Netflix betalar 90 miljoner dollar för Bright med Will Smith

Datum: 24/04/2016 | Inga kommentarer Nyheter

will-smith-image2-768x576Efter flera dagars spekulationer kan den amerikanska median Deadline nu rapportera att streamingtjänsten Netflix har betalat 90 miljoner dollar för filmen Bright av regissören David Ayer (Fury, Suicide Squard), som har stjärnskådespelaren Will Smith och Joel Edgerton i huvudrollerna.

Det är Netflix största enskilda investering någonsin vad gäller filmrättigheter. Med ett pris på 90 miljoner dollar så kostar Bright långt mer än Netflix tidigare inköp av filmen War Machine med Brad Pitt. Denna har i jämförelse bara en budget på 30 miljoner dollar och därmer är budgeten för Bright mycket större.

Bright är en futuristisk kriminalare som utspelar sig i en värld där människor och övernaturliga väsen lever sida vid sida. I denna värld leder Will Smith en polisavdelning som hanterar kriminella handlingar där magi ingår.

Filmen kommer bli R-rated, men kommer vara jämförbar med Men in Black-trilogin. Det är också möjligt att Bright får premiär på biograferna samtidigt som premiären sker på Netflix.

Det har inte meddelats när Bright förväntas få premiär, men det kommer sannolikt att gå ett par år innan filmen kan ses på streamingtjänsten Netflix eftersom inspelningarna börjar först i maj.    Skriv kommentar