Följ Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nya filmer och serier på Netflix

Kevin Spacey gör storvinst på House of Cards

Datum: 07/09/2014 | Inga kommentarer Nyheter

house-of-cards-netflix-seDen amerikanska skådespelaren Kevin Spacey får en nätt summa pengar för att spela den cyniska politikern Francis Underwood i den populära Netflixserien House of Cards. Det skriver Yahoo Finance.

Enligt amerikanska medier får Kevin Spacey omkring $500.000 dollar per avsnitt han medverkar i. Beloppet för därför Kenin Spacey helt upp i toppen av den absoluta eliten av skådespelare,som tar emot astronomiska summor. Av andra välbetalda skådespelare från populära serier kan det nämnas Mark Harmon som spelar specialagent Leroy Jethro Gibbs i kriminalserien NCIS, samt John Cryer och Ashton Kutcher från komediserien Two and a Half Men.

Kevin Spacey och House of Cards återkommer på Netflix 2015, då det förväntas att streamingtjänsten har premiär på tredje säsongen av dramaserien. House of Cards har fått ett stort erkännande och seriens säsong 1 och 2 har sammanlagt blivit nominerad till 22 Emmy Awards.

Från början var planen att House of Cards bara skulle bestå av två säsonger, men efter den massiva succén, så aå aviserade Netflix i februari att en tredje säsong var på väg. Det är ännu inte avslöjat vad den nya säsongen kommer att handla om, men internationella konflikter kan vara en ledpunkt tror flera medier. Det motiveras med att den ryska protest-/punkgruppen Pussy Riot förväntas medverka i den nya säsongen, samt att Netflix tidigare under året ansökte om tillåtelse för att filma i FN´s säkerhetsråds lokaler. Streamingtjänsten fick dock avslag på sin förfrågan.

Se House of Cards säsong 1 och 2 på Netflix: Länk.    Skriv kommentar