Följ Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nya filmer och serier på Netflix

Inspelningarna av spansk Netflixserie har börjat

Datum: 26/02/2015 | Inga kommentarer Nyheter

Foto: Paul Sakuma, Netflix

Foto: Paul Sakuma, Netflix

Nyligen avslöjades det att Netflix är medproducenter till den tredje säsongen av den danska serien Rita. Men det är inte bara danska serier som Netflix är engagerade i. Streamingtjänsten har nämligen påbörjat inspelningarna av en spanskspråkig serie. Det skriver Variety.
Vi har tidigare nämnt den gällande serien här på Flixfilmer under 2014, men vid dåvarande tidspunkt hade serien inget namn, men det har den nu fått och det är Club de Cuervos.

Serien handlar om en familj, som är arvingar till en fotbollsklubb, men då ägaren dör utvecklar familjen ett ansträngt förhållande till varandra och en förestående familjefejd är oundviklig.

Club de Cuervos spelas in i Mexiko och blir på totalt 13 avsnitt. Serien förväntas få premiär på Netflix i löpet av 2015.

Bland seriens skådespelare hittar man bland annat Mariana Trevino (Una Ultima y Nos Vamos), Stephanie Cayo (La Hipocondriaca), Daniel Gimenez Cacho (The Zone) och ståupp-komikern Sofia Nino de Rivera.

Club de Cuervos är skapad av den erkända regissören Gaz Alazrak, som tidigare har legat bakom We Are The Nobles, den bäst säljande mexikanska filmen någonsin.

Se Club de Cuervos på Netflix Sverige senare under år 2015.    Skriv kommentar