Följ Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nya filmer och serier på Netflix

‘Mad Men’-stjärna blir ny Sabrina (Tonårshäxan)

Datum: 03/03/2018 | Inga kommentarer Nyheter

Det är bara en månad sedan den amerikanska streamingtjänsten Netflix kunde avslöja att de gör en ny version av tv-serien ‘Sabrina: Tonårshäxan’ / ‘Sabrina the Teenage Witch’, som var en stor succè i mitten på 90-talet då den visades på svensk tv..

Nu kan Netflix emmellertid meddela att huvudrollen som den nya “Sabrina” går till den 18-åriga Kiernan Shipka (bilden), som förmodligen är mest känd som Sally Draper i den populära serien ‘Mad Men’, som visades på tv med 7 säsonger.

Serien, som Netflix redan har beställt 2 säsonger av kommer bli en mörk coming-of-age historia där man följer Sabrina som är halvt människa och halvt häxa medan hon försöker att förena de mörka krafterna med livet på Baxter High skolan.

Den nya utgåvan av ‘Sabrina: Tonårshäxan’ / ‘Sabrina the Teenage Witch’ kommer vända sig till en äldre publik än vad den gamla serien gjorde, då den beskrivs att vara väldigt mörk och med referenser till kultfilmerna ‘Rosemary’s Baby’ och ‘The Exorcist’.

Historien om häxan Sabrina är skapad av förlaget Archie Comics som också står bakom ‘Riverdale’, som just nu kan ses på Netflix. Det finns därför också en del rykten om att de två serierna kommer föregå i samma universum och med referenser till varandra.

Den slutliga titeln på serien är ännu inte avslöjad medan premiärdatumet förväntas bli i slutet på 2018 eller början på 2019.    Skriv kommentar