Följ Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nya filmer och serier på Netflix

Flera Netflixserier kommer i 4K Ultra HD

Datum: 14/03/2015 | Inga kommentarer Nyheter

netflix-4k ultra hd uhdFör ett år sedan introducerade Netflix, att deras streamingtjänster nu stödjs av den superhöga bildkvalitén 4K Ultra HD och trots att både teknologins utbredning och innehåll vid dåvarande tidpunkt va rsparsamt, har Netflix fortsatt satsningen på 4K. Nu kan Netflix avslöja, att de har premiär på flera serier under 2015, som kommer finnas tillgängliga i 4K.

Den nya spin-off-serien på Breaking Bad, Better Call Saul är en av de seriena som precis nu kan hittas i 4K på Netflix. Senare i månaden kommer även House of Cards säsong 3 och i mars kommer den nya trillerserien Bloodline. Samtliga kommer kunna visas i 4K.

Här utöver kommer serierna Marvel’s Daredevil, Marco Polo säsong 2, Narcos samt Sense8, från skaparna av The Matrix och Jupiter Ascending, även i 4K.

Efterföljaren till den Oscarvinnande filmen Crouching Tiger, Hidden Dragon kommer också att finnas tillgänglig i 4K. Crouching Tiger: The Green Destiny har exklusiv premiär på Netflix den 24:e augusti.

Netflix annonserar löpande nytt 4K Ultra HD innehåll och ännu fler serier kommer sannolikt bli tillgängliga i 4K, men Netflix kan för närvarande inte bekräfta ovanstående.

Streamingtjänsten har tidigare varit ute med prognosen, att om 5 år kommer 4K vara det vanliga bland befolkningen och alla kommer därmed vilja ha möjlighet att se film och serier i den fantastiska bildkvalitén.

För att kunna se Netflix i 4K krävs det att man har en TV, som besitter teknologin. Likaså ska man ha en internetförbindelse på minst 15Mbps, samt det stora Netflixabonnemanget.    Skriv kommentar