Följ Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nya filmer och serier på Netflix

Hitta filmer och serier i HD på Netflix

Datum: 26/09/2014 | 1 kommentar Nyheter

netflix-4k-ultra-hd-uhd-sverige-300x200Är du också trött på oskarpa filmer och serier där bildkvaliteten inte är på topp, så ger vi dig här ett tips till hur du kan hitta en översikt över allt innehåll på Netflix som är tillgägngligt i HD.

Öersikten var tidigare en fast del av menyn på Netflix.se, men streamingtjänsten har till mångas undran tagit bort den funktionen. En snabb räkning visar dock att det finns 1600 titlar på Netflix i HD-kvalitet, vilket måste anses som en stor del av innehållet på Netflix. Man kan därför antaga att Netflix har tagit bort översikten då största delen av filmerna och serierna redan är i HD.

Alla titlar är inte tillgängliga i HD-kvalitet om du ser Netflix på datorn, men de ska vara det på tv:n. För att se HD kräver det dock också att man har en internethastighet på minst 5 Mbps och gärna mera.

Översikten över titlarna i HD kan hittas i både listvisning och gallerivisning här under.

Hitta fil och serier i HD på Netflix: Galleri eller Lista.

Vi besitter dessvärre inte information om hur man kan få fram en lista på andra enheter, om översikten har försvunnit från menyn.1 kommentar til Hitta filmer och serier i HD på Netflix

  1. Namn - kl. 16:23, 23-12-2015:

    Detta fungerar inte !!!

    Skriv kommentar