Följ Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nya filmer och serier på Netflix

Goldie Hawn, Bette Midler och Diane Keaton med i ny Netflix-film

Datum: 28/01/2016 | Inga kommentarer Nyheter

goldie-hawn-diane-keaton-bette-midler-zoom-02-a286624e-e109-4107-8f69-76af741122da-300x202En populär musikgrupp tvingas att återförenas efter 30 år då de int haft någon kontakt alls med varandra efter den dramatiska splittringen. Det är utgångspunkten i den nya Netflix-filmen; Divanation, som streamingtjänsten precis har köpt rättigheterna till. De tre bandmedlemmarna spelas av Goldie Hawn, Bette Midler och Diane Keaton. Det skriver den amerikanska median Deadline.

Manuskriptet är skrivet, producenterna är funna. Medan regissör och startdatum till komedifilmen inväntas. Då musikgruppens återförening visar sig vara anspänd då de tre kvinnorna inser vad det var som gjorde de populära för många år sedan.

Det är inte första gången Goldie Hawn, Bette Midler och Diane Keaton ska spela tillsammans. De gjorde dem senast i filmen The First Wives Club, som kom ut för nästan 20 år sedan.

Med annonseringen av Divanation låter det som att streamingtjänsten Netflix önskar att bredda sin målgrupp, då streamingen oftast används av yngre och därför kan målgruppen för denan filmen och den tidigare nämnda Our Souls At Night med Robert Redford och Jane Fonda antyda att Netflix önskar att göra streamingtjänsten mer populär för en äldre målgrupp.

Då produktionen av Divanation fortsatt är i ett tidigt stadie, så finns där inga upplysningar om när filmen får premiär på Netflix Sverige.    Skriv kommentar