Följ Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nya filmer och serier på Netflix

Glöm Netflix USA – Använd holländska Netflix

Datum: 23/09/2014 | 3 kommentarer Nyheter

netflix-nl-unblock-usDet har skrivits och snackats mycket om amerikanska Netflix USA, som ska erbjuda ett större utbud, nyare filmer och fler serier. Det är riktigt att utbudet och antalet serier på amerikanska Netflix är stort, men när det kommer till nya filmer och serier så är den holländska Netflix ett bättre alternativ. Det visar en genomgång av utbudet på de två streamingtjänsterna som Flixfilmer.se har gjort.

Längst ner visar vi dig hur du får tillgång till holländska Netflix och nyare filmer.

Det holländska Netflix har ett utbud av filmer och serier likvärdigt med det svenska, men deras utbud är av avsevärt nyare datum. På den holländska kan du hitta filmer som Frozen, The Lone Ranger, Monsters University, The Amazing Spiderman, Men In Black 3, The Avengers, 2012 och Sagan om Ringen. Streamingtjänsten har uppenbarligen nått bättre avtal med filmbolagen än vad som var möjligt i Sverige. Det holländska Netflix har bland annat avtal med Disney och Pixar och således kan all deras film ses på filmtjänsten. Det är fler filmer än vad som för närvarande finns tillgängliga på den amerikanska Netflix, trots att Netflix har ingått ett exklusivt avtal med Disney i USA.

Det ska dock nämnas att det varken finns svenska eller engelska undertexter på den holländska Netflix, men undertexterna kan självklart tas bort. Filmerna är dessutom inte synkroniserade om man skulle tro det. Alla är tillgängliga på sitt originalspråk.
un
Så här får du tillgång till holländska Netflix:

1.Gå in på Pure VPN och skapa ett gratis konto.

2. Följ de enkla vägledningarna på Pure VPN för att få Netflix NL på din PC, Mac, Xbox, iPhone, iPad, PS3, PS4 m.m.

3. När du har skapat ditt konto och följt vägledningarna så är det viktigt att du loggar in på Pure VPN och ändrar region till Nederländerna. Den är nämligen satt som standard att ge tillgång till amerikanska Netflix.

Om du redan har tillgång till den svenska Netflix så behöver du inte skapa ett nytt konto då det kan användas i alla länder där Netflix finns tillgängligt.3 kommentarer til Glöm Netflix USA – Använd holländska Netflix

 1. hannah - kl. 17:42, 13-01-2016:

  Hej. Jag har en önskan. Jag vill gärna att glee säsong 6 ska komma till netflix. Började titta på glee ganska nyligen och älskade den, så jag skulle bli jätteglad om säsong 6 kom till netflix.

 2. Charlotte dahlgren - kl. 20:05, 10-07-2016:

  Hej ! Har följt tv serien Prison Break i 4 säsonger så bra!! Och det finns en femte säsong ,kommer den till netflix någon gång framöver?? Mvh Charlotte

 3. Linda - kl. 22:11, 14-02-2017:

  Älskar The 100! Det står att säsong 3 skulle kommit i november men fortfarande finns bara 2 säsonger! Vad händer med säsong 3???

  Skriv kommentar