Följ Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nya filmer och serier på Netflix

George Clooney regisserar och har huvudrollen i ny Netflix-thriller

Datum: 07/09/2019 | Inga kommentarer Nyheter

Det har precis avslöjats att den erkände Oscarvinnaren George Clooney ska regissera och spela huvudrollen i en ny thriller – exklusivt för Netflix – som är baserad på romanen ‘Good Morning, Midnight’ av Lily Brooks-Dalton.

Det bekräftar Netflix ett pressmeddelande till Flixfilmer.

‘Good Morning, Midnight’ är en postapokalyptisk thriller som följer den ensamma Augustine (Clooney) i Arktis, som kämpar med att komma i kontakt med besättningen på rymdskepet Aether, eftersom det försöker att återvända till jorden efter ett uppdrag på Jupiter.

Produktionen av filmen, som ännu inte fått någon titel, påbörjades i oktober förra året.

Det är Mark L. Smith, som också låg bakom manuset till Oscarvinnaren ‘The Revenant’ från 2015, som ska skriva om ‘Good Morning, Midnight’ till filmformat.

Romanen kom ut 2016, och blev då utnämnd till en av årets bästa böcker av Shelf Awareness och Chicago Review of Books.

George Clooney är just nu aktuell i serien ‘Catch-22’, men känns igen från ett stort antal andra roller, bland annat från ‘Michael Clayton’, ‘Up in the Air’ och ‘The Ides of March’, medan han även har regisserat ‘Good Night and Good Luck’ som blev nominerad till hela sex Oscars år 2006.

Det finns hittills ingen information om när den nya apokalyptiska thrillern med George Clooney landar på Netflix Sverige.    Skriv kommentar