Följ Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nya filmer och serier på Netflix

El Camino: A Breaking Bad Movie

Datum: 11/10/2019 | 1 kommentar Nya filmer

Premiär: 2019
Genrer: Action, Crime, Drama
Regissör: Vince Gilligan
Medverkande: Aaron Paul, Jonathan Banks, Matt Jones
Land: United States
Språk: English, Spanish
IMDB-karakter: 7.3

Handling: Jesse Pinkman är på flykt, men det förflutna är alltid hack i häl. Med Aaron Paul i huvudrollen och manus och regi av Vince Gilligan, skaparen av Breaking Bad.Se El Camino: A Breaking Bad Movie på Netflix Sverige

Hitta flera nya filmer och serier på Flixfilmer.seEl Camino: A Breaking Bad Movie hade premiär på Netflix Sverige den 11. oktober, 2019. Från detta datum går det oftast 6-12 månader innan El Camino: A Breaking Bad Movie kan tas bort från streamingtjänsten eller om det kommer nya avsnitt – om titeln är en serie. Detta är bara vägledning och baserat på erfarenhet.

Notera vänligast att ovanstående information till El Camino: A Breaking Bad Movie är automatiskt genererad och det är därför inte säkert att titeln fortfarande finns tillgänglig på Netflix Sverige. Streamingtjänsten Netflix har ett dynamiskt urval vilket betyder att filmer och serier byts ut löpande.

Nästa nyhet på Netflix »


1 kommentar til El Camino: A Breaking Bad Movie

  1. flemens - kl. 11:36, 15-10-2019:

    Mja, ingen höjdare. Inga “twists” utan lite om vad som hände efter att han sluppit ur fångenskapen och en massa tillbakablickar. Netflix ska inte göra långfilmer. Punkt. De kostar säkert mycket att göra, men liknar alltsom oftast lågbudgetfilmer. Antar att gagerna till diverse stjärnor är den största posten, storytelling kommer i andra eller tredje hand.

    Skriv kommentar