Följ Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nya filmer och serier på Netflix

Netflix i utlandet

Datum: 20/09/2014 | 6 kommentarer Nyheter

netflix-sverige-filmer-serier-300x182Vi har på senaste tiden tagit emot många förfrågningar rörande användning av Netflix i utlandet. Många önskar att kunna se Netflix på sin semesterresor eller affärsresor. Huruvida man kan se Netflix i utlandet beror på vilket land man reser till såvida du inte använder andra tjänster för att få tillgång. Nederst i artikeln beskriver vi hur man kan få tag i svenska Netflix från utlandet.

Som utgångspunkt så är det bara möjligt att se Netflix i de länder som streamingtjänsten finns tillgänglig i. Dessa länder är för närvarande; Nord- och Sydamerika, Storbritannien, Irland, Sverige, Norge, Finland och Holland. Senare i år kommer Netflix också att lanseras i Tyskland och Frankrike.

Om du besöker något av ovanstående länder så kommer du kunna använda Netflix. Det är dock inte samma innehåll som du är van till, då du endast får tillgång till det innehåll som är tillgängligt i det aktuella landet. Det betyder därför att det inte kommer finnas samma filmer och serier som i Sverige. Dessutom har du heller inte möjlighet att se filmer med svenska undertexter. Anledningen till att man inte har möjlighet att streama det svenska innehållet utomlands är att Netflix enbart har rättigheter till att visa filmerna i Sverige.

Om du reser till ett land som inte är nämnt ovan så har du inte möjlighet att använda Netflix. Det är oavsett om du betalt för medlemsskap i Sverige. Det är inte möjligt att besöka sidan Netflix.se och se på film. Det är dock möjligt att kringgå denna barriären genom att använda externa internettjänster. På samma sätt som när svenskar skaffar sig tillgång till den amerikanska utgåvan av Netflix.

Om du vill ha tillgång till den svenska Netflix när du är i utlandet så kan du använda dig av en tjänst som heter Pure VPN. Tjänsten är gratis den första veckan men kostar cirka 27 kr i månaden därefter.

1. Gå in på Pure VPN och skapa ett gratis konto.

2. Följ de enkla vägledningarna på Pure VPN för att få tillgång till Netflix Sverige när du befinner dig utomlands.6 kommentarer til Netflix i utlandet

 1. Name Birgitta - kl. 14:26, 17-08-2015:

  Hej
  Om man har Unblock US kan man se filmer med svensk text utomlands?

 2. Rudolf - kl. 09:53, 25-12-2015:

  Kan jag se Netflix i Slovenien ?

 3. Irene - kl. 22:48, 02-05-2016:

  Hej!
  Jag är i Polen några dagar. Och undrar om jag kan se på Netflix här i min surfplatta?

  Mvh irene wrethling

 4. en småsur netflixälskare - kl. 19:15, 28-12-2016:

  Varför måste man behöva betala? om jag bor i ett annat land, ( inte Sverige) men vill se svenska filmer och serier borde jag inte behöva betala för att se de. Netlifx kostar redan och att behöva betala för att man bor i ett annat land på grund av jobb, och skola är helt onödigt.

 5. j-o - kl. 15:56, 26-01-2017:

  jag har nyligen varit i Thailand och tog med min apple-tv dit.och jag kunde se de flesta filmer och serier med svenska undertexter+en massa andra utan text som inte finns i Sverige.
  ps.använder inga unblock-tjänster. d.s

 6. Pia - kl. 19:36, 04-08-2017:

  Hej!
  Jag har en liknande fråga, fast tvärtom. Hur kan man se filmer som finns på Netflix i USA/Canada i Sverige, utan svensk översättning?

  Skriv kommentar