Följ Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nya filmer och serier på Netflix

Donald Trumps “Space Force” blir serie med Steve Carell och ”The Office”-skapare

Datum: 27/02/2019 | Inga kommentarer Nyheter

Under 2018 föreslog den amerikanska presidenten Donald Trump att en ny militärenhet vid namn “Space Force” skulle skapas för att utföra militäroperationer i rymden.

Målet med “Space Force” är att beskydda satelliter mot angrepp och utföra andra rymdrelaterade uppdrag och så…, lät Trumps ursprungliga argument.

Militärenheten från yttre rymden är ännu inte i luften, men nu kan streamingtjänsten Netflix avslöja att de har en ny komediserie på väg från gänget bakom kultserien “The Office”.

Stjärnan från “The Office”, Steve Carell, har huvudrollen i Netflix-serien “Space Force”, som är skapad i samarbete med Greg Daniels och Howard Klein, som också var några av huvudpersonerna bakom Emmyvinnande “The Office”.

Serien kommer som namnet antyder vara baserad på Donald Trumps förslag om en rymdmilitär.

Netflix har offentliggjort en kort teaser till “Space Force”, som kan ses nederst i artikeln.

Det finns för tillfället ingen ytterligare information om den kommande serien med Steve Carell, men Netflix antyder att “Space Force” kommer att bli en “arbetsplatskomedi” i samma stil som “The Office”.

Det har de senaste månaderna gått många rykten om en “The Office”-återförening, men i och med detta nya projekt från samma upphovsman antas återföreningen ha lagts på hyllan – i alla fall för tillfället.

Det finns just nu ingen information om när “Space Force” kan ses på streamingtjänsten Netflix.    Skriv kommentar