Följ Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nya filmer och serier på Netflix

Djuren från Madagaskar intar Netflix

Datum: 12/11/2014 | Inga kommentarer Nyheter

all-hail-king-julian-netflixVärldens största ”party-animal” intar Netflix när streamingtjänsten har exklusiv premiär på animationsserien All Hail King Julien från Dreamworks Animations. De första 5 avsnitten får premiär på Netflix den 19. december.

Kung Julien är tillbaka, och han svingar rumpan som aldrig förr! I komediserien följer man lemuren Kung Julien och hans lojala vänner Mort och Maurice, medan de far iväg på galna äventyr och håller i vilda fester tillsammans med de andra djungendjuren på ön Madagaskar.

Den dansglada lemurens röst talas in av den prisvinnande skådespelaen Danny Jacobs, som också ligger bakom rösten på Pingvinerna från Madagaskar. Utöver det medverkar talanger som Henry Winkler (Happy Days), Andy Richter (Conan, Arrested Development), Kevin Michael Richardson (Family Guy) och India de Beaufort (One Tree Hill).

All Hail King Julien kombinerar komedi och musik, som underhåller både stora och små. Det kommer flera avsnitt av animationsserien i löpet av 2015. Det kan för övrigt nämnas att varje avsnitt varar i 22 minuter.

”Vi är glada över att ha premiär på en serie med fokus på ett av de mest älskade djuren från Madagaskar-filmerna” Säger Cindy Holland , Vice President, Originalinnehåll, Netflix. ”Kung Julien vet hur man ordnar en stor fest, och vi förväntar oss att familjer i hela världen kommer älska att tillbringa de festliga perioderna tillsammans med honom.”

DreamWorks animation och Netflix har ingått ett flerårigt samarbete om nya animationsserier, som kommer kunnas ses exklusivt på streamingtjänsten. DreamWorks har tidigare gjort Turbo Fast och i slutet av 2016 kommer DreamWorks Animation ha gjort 10 helt nya serier.

Se All Hail King Julien på Netflix Sverige från 19. december.    Skriv kommentar