Följ Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nya filmer och serier på Netflix

Daredevil säsong 3 i produktion

Datum: 16/08/2016 | Inga kommentarer Nyheter

Daredevil-sæson-3-netflix-danmark-768x768Under detta års Comic Con i San Diego avslöjade streamingtjenesten Netflix att den blinda superhjälten Daredevil återkommer för en tredje säsong. Det ä ännu inte offentliggjort ett premiärdatum för säsong 3.

Netflixserien Daredevil hade premiär på streamingtjänsten i april 2015 och följdes snabbt upp av en säsong 2, då serien blev hyllad och snabbt skaffade sig en stor fanskara. Andra säsongen hade premiär i mars 2016 och bjöd på ett nytt ansikte i form av The Punisher, som även han hyllades och kort efter premiären kunde Netflix därför avslöja att det också kommer en fristående serie med The Punisher i huvudrollen – även om detta inte var en del av det ursprungliga avtalet med Marvel.

Förutom de fyra (nu fem med The Punisher) fristående superhjälte-serierna med Daredevil, Jessica Jones, Iron Fist och Luke Cage, som Netflix och Marvel har enats om att producera, så kulminerar det hela i en The Defenders-miniserie där ett dreamteam av superhjältarna går samman för att besegre de onda krafterna. Här är det meningen att Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage och Iron Fist ska medverka i samma serie. Huruvida The Punisher nu även kommer vara en del av denna finns det ingen information om.

Daredevil handlar om Matt Murdock, som mister synen som barn och därför förstärks hans övriga sinnen. Matt Murdoch lever för att bekäma kriminalitet som advokat om dagen och som superhjälten “Daredevil” om natten i Hell’s Kitchen i New York City.

Det finns ännu inget premiärdatum för Daredevil säsong 3, men under tiden kan du se säsong 1 och 2 på Netflix Sverige redan idag.    Skriv kommentar