Följ Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nya filmer och serier på Netflix

Ridiculous 6 blir Adam Sandlers första Netflix film

Datum: 31/03/2015 | Inga kommentarer Nyheter

adam-sandler-Ridiculous-6-netflix-300x300I oktober 2014 kunde den amerikanska streamingtjänsten Netflix avslöja att de har ingått ett exklusivt avtal med den populära komikern Adam Sandler om fyra filmer, som uteslutande kommer kunna ses på Netflix. Vid dåvarande tidspunkt fanns det inga upplysningar om vilka filmer det var tal om, men nu har det emellertid kommit fram att den första filmen i raden blir en westernparodi kallad Ridiculous 6.

Adam Sandler medverkar själv i Ridiculous 6 och har till och med lockat till sig sina vänner, däribland Nick Nolte, Steve Buscemi, Rob Schneider, Dan Aykroyd, Luke Wilson, Steve Zahn, Danny Trejo och Vanilla Ice. Det skriver The Wrap.

Handlingen i Ridiculous 6 är fortfarande inte avslöjad, men historien påstås centrera sig runt en föräldralös (Adam Sandler), som växer upp hos indianerna. Titeln på filmen refererar till western som The Magnificent Seven och den kommande The Hateful Eight av Quentin Tarantino.

Ridiculous 6 är ursprungligen utvecklad i samarbete med Sony Pictures och Paramount, men då Adam Sandler ingick avtalet med Netflix tillföll filmen streamingtjänsten. Ridiculous 6 regisseras av Frank Coraci, som tidigare legat bakom klassiska Adam Sandler-filmer som The Wedding Singer, The Waterboy och Click.

Det är ännu inte fastställt något premiärdatum för Ridiculous 6.    Skriv kommentar