Följ Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nya filmer och serier på Netflix

Två nya ansikten i Stranger Things sæson 2

Datum: 25/11/2016 | Inga kommentarer Nyheter

stranger-things-saeson-2-nyt-netflix-300x151Efter att Netflix-serien Stranger Things blev sommarens helt stora streaming-hit, har Netflix trappat upp produktionen av säsong 2 och kan således avslöja ett par nya detaljer om den kommande säsongen.

Det skriver streamingtjänsten Netflix i ett pressmeddelande.

Två nya skådespelare kommer få framträdande roller i Stranger Things sæson 2. Den första är Dacre Montgomery (Power Rangers), som kommer ta rollen som Billy som är Max styvbror och han är full av självtillit. Han är en riktig kvinnotjusare, bra på ölspel och kör en svart Camaro. Men under hans framträdande karisma gömmer sig våldsamma och oförutsägbara händelser.

Utöver det har Sadie Sink (The Americans, Blue Bloods) fått rollen som Max, som är en hård och självsäker tjej, vars agerande oftast lockar till sig killarnas intresse. Hon har dock ett turbulent förflutet och är generellt isstänksam mot alla i sin omgivning.

Netflix kan dessutom avslöja att Joe Keery, som spelar Steve Harrington, och Noah Schnapp, som spelar Will Byers, båda kommer få mer framträdande roller i säsong 2.

Stranger Things sæson 1 hade premiär på Netflix Sverige den 15. juli 2016, men redan innan premiären skapade serien en hel del surr och fick internet att glöda då de första klippen från serien visade på mycket inspiration från klassikerna E.T., Super 8, X-Files, och The Goonies.

Efter premiären exploderade hypen och omtalandet om Stranger Things, och serien blev därmed en av streamingtjänstens största seriehits. Netflix skrev dessutom i sin senaste kvartalsrapport att Stranger Things var orsaken till filmtjänstens goda räkenskap och markanta medlemsframgång.

I Stranger Things försvinner en pojke under mystiska omständigheter, och hans mamma (Winona Ryder) startar en stor utredning tillsammans med den lokala polisen. Under tiden avslöjas en rad mysterier om bland annat topphemiga experiment i den amerikanska regeringen, några ohyggliga övernaturliga krafter och en mycket mystisk liten tjej.

Stranger Things säsong 2 får premiär på Netflix Sverige under 2017. Se första säsongen av Stranger Things på Netflix idag.    Skriv kommentar