Följ Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nya filmer och serier på Netflix

Få inblick i inspelningarna av Marco Polo

Datum: 18/03/2015 | Inga kommentarer Nyheter

polo marco netflix tvI december hade den storlslagna serien om äventyrsresanden Marco Polo premiär på Netflix Sverige. Nu ger streamingtjänsten möjlighet att få en unik inblick av inspelningen av serien i en rad nya videor.

I videoklippen berättar både skådespelarna och skaparna om de stora ansträngningarna som har varit i samband med inspelningarna. Vad krävs för att producera en storslående serie som Marco Polo, som har en internationellt rollfördelning och som är filmad under svåra väderförhållanden. Detta är några av de frågor som videorna besvarar och går samtidigt in på detaljerna omkring kampsporten, som är en stor del av serien och 1300-talets Kina.

Netflix har nyligen startat med inspelningarna av en ny säsong av Marco Polo och därmed kan man se vad det krävs för att sätta ihop en hel säsong för 90 miljoner dollar och vilka utmaningar det innebär.

Serien om Marco Polo blev en stor internationell hit för streamingtjänsten Netflix och det är högst sannolikt grunden till att Netflix har valt att göra en säsong 2. Alla seriens originalskådespelare och skaparna, som John Fusco och Dan Minahan (Game of Thrones) är med i uppkomsten av den nya säsongen.

Det är ännu inte offentliggjort när Marco Polo säsong 2 får premiär, men Netflix har meddelat att det blir under 2015, och det bör därmed förväntas att den kommer i december – samma månad som första säsongen hade premiär. Flixfilmer.se håller naturligvis öronen öppna om det skulle komma ett konkret datum för premiären.

I ovanstående video berättar seriens skådespelare och skapare om de enorma landskapen och de studier som har krävts för att göra Marco Polo.

Kampsport är en stor del av Marco Polo och i videon ovan går Netflix nära de spektakulära kamperna och den hårda träningen.

I denna videon berättar seriens skådespelare, Lorenzo Richelmy, Benedict Wong, Johan Chen och Chin Hanom sina upplevelser med att vara med i en så storslagen serie som Marco Polo.    Skriv kommentar