Följ Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nya filmer och serier på Netflix

Jessica Jones återkommer i ny säsong

Datum: 08/03/2016 | 1 kommentar Nyheter

jessica-jones-netflix-danmark-203x300Marvel och Netflix har nyligen meddelat att superhjältinnan Jessica Jones återkommer i en säsong 2. Den nya säsongen på 13 avsnitt förväntas få premiär i löpet av 2016.

Det kommer inte som en stor överraksning att Marvel’s Jessica Jones har förnyats med ytterligare en säsong då serien sedan premiären av första säsongen i november har fått mängder med goda recensioner. Netflix har precis också meddelat att tittarantalet har varit väldigt tillfredsställande. Därmed var det bara en tidsfråga innan den amerikanska streamingtjänsten skulle annonsera ut om en säsong 2.

Det förväntas att Jessica Jones säsong 2 får premiär senare under 2016, men Netflix har redan flera superhjälte-serier på ritbordet, så det kan bli ett pressat schema. Seriens skapare Melissa Rosenberg (Twilight, Dexter) har tidigare uttalat att hon hoppades att säsong 2 skulle komma på Netflix före premiären av The Defenders-miniserien, där samlas både Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage och Iron Fist i en och samma serie.

Huruvida annonseringen av den nya Jessica Jones-säsongen kommer skjuta upp premiären av de övriga superhjälte-serierna vet vi inte, men Netflix har ännu inte påbörjat produktionen av Iron Fist, vilket sannolikt kan göra att vi först kommer se han i aktion under 2018. Det går samtidigt rykten om att Netflix vill göra ännu en superhjälte-serie som handlar om The Punisher, som introduceras i Daredevil säsong 2 som har premiär på Netflix Sverige den. 18. mars.

Första säsongen av Jessica Jones hade premiär i november och serien handlar om den tidigare superhjälten Jessica Jones, som genom att bygga upp sitt personliga liv och karriär som detektiv tillsammans med Luke Cage, blir indragen i en rad saker där de kriminella harda hun bliver trukket ind i en række sager hvor de kriminelle har extraordinära förmågor. Den gåtfulla Killgrave dyker dock upp och skickar chockvågor genom den tidigare superhjältinnans värld. Krysten Ritter spelar Jessica Jones, medan hon ledsagas av bland annat David Tennant (Kilgrave), Mike Colter (Luke Cage), Rachael Taylor och (Trish Walker).1 kommentar til Jessica Jones återkommer i ny säsong

  1. Molly - kl. 13:06, 30-08-2016:

    Meeeen näääär kommer den? Väntat snart ett år

    Skriv kommentar