Följ Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nya filmer och serier på Netflix

”Better Call Saul” återkommer först 2020

Datum: 05/07/2019 | Inga kommentarer Nyheter

Det blir inte under 2019 som vi får veta mer om Jimmy McGills förvandling till den uppfinningsrike och listige advokaten Saul Goodman, som känns igen från hitserien ”Breaking Bad”.

Den femte säsongen av ”Better Call Saul” kommer nämligen att ha premiär först år 2020.

Det bekräftar produktionsbolaget AMC.

Det kommer därmed att gå nästan två år innan vi får se några nya avsnitt, eftersom ”Better Call Saul” hade premiär i augusti 2018.

En av orsakerna till att väntetiden sträcker sig över flera år är att skådespelarna har andra förpliktelser.

Produktionsbolaget berättar att de hade kunnat skynda på processen, men att detta i så fall skulle ha gått ut över seriens kvalitet.

“Better Call Saul” drivs av en talang som vi inte ville åsidosätta om det skulle resultera i en sämre show, säger Sarah Barnett, som är chef på AMC Networks.

Dessutom berätter skådespelaren Giancarlo Esposito, som i serien gjort sig känd som kycklingmannen Gustavo Fring, för den amerikanska hemsidan Collider, att han förväntar sig att serien slutar efter den sjätte säsongen.

”Better Call Saul” kommer därmed att bli en säsong längre än föregångaren ”Breaking Bad”.

Trots väntetiden på säsong 5 kan fansen se fram emot en kommande ”Breaking Bad”-film, som Netflix har köpt rättigheterna till.

Filmen kommer att berätta historien om vad som sedan hände med Jesse Pinkman (Aaron Paul) när originalserien ”Breaking Bad” slutade precis när Jesse fick sin frihet tillbaka.

Det finns ännu ingen information om när ”Breaking Bad”-filmen får premiär.

Se ”Better Call Saul” på Netflix Sverige.    Skriv kommentar