Följ Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nya filmer och serier på Netflix

Colony

Datum: 16/01/2019 | 1 kommentar Nya filmer

Premiär: 2016–2018
Genrer: Action, Adventure, Drama, Sci-Fi
Regissör: N/A
Medverkande: Josh Holloway, Sarah Wayne Callies, Peter Jacobson, Tory Kittles
Land: USA
Språk: English
IMDB-karakter: 7.4

Handling: När Los Angeles blir invaderat och förvandlas till ett isolerat samhälle riskerar en tidigare FBI-agent och hans fru allt för att hitta sin försvunne son.Se Colony på Netflix Sverige

Hitta flera nya filmer och serier på Flixfilmer.seColony hade premiär på Netflix Sverige den 16. januari, 2019. Från detta datum går det oftast 6-12 månader innan Colony kan tas bort från streamingtjänsten eller om det kommer nya avsnitt – om titeln är en serie. Detta är bara vägledning och baserat på erfarenhet.

Notera vänligast att ovanstående information till Colony är automatiskt genererad och det är därför inte säkert att titeln fortfarande finns tillgänglig på Netflix Sverige. Streamingtjänsten Netflix har ett dynamiskt urval vilket betyder att filmer och serier byts ut löpande.

Nästa nyhet på Netflix »


1 kommentar til Colony

 1. Juha T - kl. 18:47, 20-01-2019:

  Osedvanligt bra Science fiction serie som rekommenderas. Började titta på den för ett par år sen men fick fördomar då den spelade på det sliskiga amerikanska familjetemat men gav den en ny chans nu när den kommit till Netflix och kunde se förbi schablonerna.
  Bra på det viset att det är inte så lätt att döma vem som är ond och god. Ingen lågbudget heller.
  Men börja inte titta på den om du vill ha ett avslut 🙂
  Netflix har bara två säsonger av tre. Inte ens i den tredje säsongen får man ett avslut då den lades ner abrupt tyvärr, så som man brukar göra med de serier som är värda att se :/

  Skriv kommentar