Följ Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nya filmer och serier på Netflix

Premiärdatum för ny innehållsrik säsong av ”Luke Cage”

Datum: 04/05/2018 | Inga kommentarer Nyheter

Marvel- och Netflix-serien ”Luke Cage” är tillbaka med säsong 2 i sommar – närmare bestämt den 22 juni 2018.

Det avslöjar Netflix i en teaser-trailer, som kan ses nederst i artikeln. Samtidigt har Netflix även släppt ett par bilder från den kommande säsongen.

Den nya säsongen kommer för första gången att bestå av 13 avsnitt, och denna gången håller sig Luke Cage inte för sig själv. Han har nämligen blivit lite av en kändis på grund av sin skottsäkra hud, och alla i Harlem vet därför vem han är. Men all uppmärksamhet gör det svårare för Luke. Lokalbefolkningen förväntar sig nämligen att han alltid är tillgänglig när de behöver hjälp. Han måste därför avgöra vem han kan och inte kan rädda.

Förutom Mike Colter i rollen som superhjälten Luke Cage, medverkar också Simone Missick, Alfre Woodard, Theo Rossi, Mustafa Shakir, Gabrielle Dennis och Rosario Dawson i den nya säsongen.

Streamingtjänsten kan även avslöja att Lucy Liu, som är mest känd för sitt skådespeleri, regisserar säsongens första avsnitt.

Netflix-medlemmarna stiftade för första gången bekantskap med superhjälten Luke Cage i Netflix-serien ”Jessica Jones”, där kan spelar den hårdföra bartendern med ett hemlighetsfullt förflutet.

Se ”Luke Cage” på Netflix Sverige. Se hela säsong 2 från den 22 juni.    Skriv kommentar