Följ Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nya filmer och serier på Netflix

Ny Ricky Gervais-film; Special Correspondents på Netflix

Datum: 26/04/2015 | Inga kommentarer Nyheter

ricky-gervais-special-correspodents-300x223En ny film skriven och regisserad av den engelske komikern Ricky Gervais kommer få exklusiv premiär på Netflix Sverige till nästa år. I filmen, som heterr Special Correspondents, medverkar Eric Bana (Deliver Us From Evil, Lone Survivor, Hulk) och Ricky Gervais (Muppets Most Wanted, Derek, The Office).

Special Correspondents är en modern komedi, där Eric Bana spelar en pressad radiojournalist med en arrogant och dekadent livsstil, som har hindrat hans karriär från att blomstra. Då han är nära att få sparken väljer han dock att göra falska krigsrapporter från sitt lilla gömställe ovanpå en spansk restaurang i hjärtat av Manhattan i New York.

“Special Correspondents er en klassisk kreation från Ricky Gervais; socialrealistisk satir med hjärtat på det rätta stället,” säger Ted Sarandos, Netflix Chief Content Officer. “Det er den typen av vuxenunderhållning som filmstudierna sällan gör längre, men som är perfekt till Netflixmedlemmar över hela världen.”

Ricky Gervais tillägger, “Efter at ha revolutionerat tv-branschen, så är Netflix på väg att göra det samma med Hollywood. Det är härligt att vara en del av denna framtid. Ted Sarandos från Netflix är den nya Gudfadern av underhållning, och han gav mig ett erbjudande jag inte kunde tacka nej till.”

Filmen är en nyinspelning av den franska komedin Envoyés Très Spéciaux från 2009, och den kommer uteslutande att ha premiär på streamingtjänsten Netflix. Det var annars meningen att Special Correspondents skulle visas på biograferna då Sony köpte rättigheterna förra året, men Netflix har därmed förhandlat fram ett avtal som ger dem ensamrätt till att visa filmen.

Se Special Correspondents på Netflix Sverige under 2016.    Skriv kommentar