Följ Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nya filmer och serier på Netflix

Brottningskomedin ”Glow” återkommer i augusti

Datum: 28/06/2019 | Inga kommentarer Nyheter

Den 9 augusti är streamingtjänsten Netflix färdig med 10 avsnitt av brottningskomedin ”Glow” som under säsong 3 utspelar sig i syndens stad Las Vegas.

Det skriver Netflix i ett pressmeddelande.

”Glow” följer den arbetslösa skådespelaren Ruth Wilder (Alison Brie) i 1980-talets Los Angeles, som i ett sista desperat försök att bli berömd prövar lyckan i brottningsvärlden.

I en grupp med 12 kvinnliga brottare konkurrerar Ruth bland annat med Debbie Eagan (Betty Gilpin), en tidigare skådespelerska som lämnat branschen då hon skulle få barn. Men nu är hon tillbaka då hennes perfekta liv trots allt inte visade sig vara så perfekt ändå.

I den tredje säsongen av ”Glow” tar brottningskvinnorna en tur till Las Vegas för att pröva lyckan i staden som aldrig sover, men allt är inte guld och gröna skogar. Staden, kriminella och personliga intriger kräver mer än de hade kunnat föreställa sig.

Utöver de som nämnts ovan medverkar också Marc Maron, Sydelle Noel, Britney Young, Kate Nash, Britt Baron, Jackie Tohn, Gayle Rankin, Kia Stevens, Chris Lowell m.fl. i serien, som är späckad med 80-talsvibbar och kvinnor i spandex, glitter och stort hår!

Serien är skapad av Liz Flahive (”Homeland”, ”Nurse Jackie”) och Carly Mensch (”Nurse Jackie”, ”Orange Is The New Black”, ”Weeds”) och inspirerad av en tv-serie med samma namn som bara syntes kort på tv-skärmarna i de amerikanska hemmen under 80-talet.

Se ”Glow” på Netflix Sverige. Säsong 3 kan ses från den 9 augusti.    Skriv kommentar