Följ Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nya filmer och serier på Netflix

Black Summer

Datum: 11/04/2019 | 2 kommentarer Nya filmer

Premiär: 2019–
Genrer: Action, Drama, Horror
Regissör: N/A
Medverkande: Jaime King, Justin Chu Cary, Christine Lee
Land: Canada, United States
Språk: English
IMDB-karakter: 6.5

Handling: En zombieapokalyps rasar, och några främlingar slår sig samman för att hitta den styrka de behöver för att överleva och ta sig tillbaka till sina familjer.Se Black Summer på Netflix Sverige

Hitta flera nya filmer och serier på Flixfilmer.seBlack Summer hade premiär på Netflix Sverige den 11. april, 2019. Från detta datum går det oftast 6-12 månader innan Black Summer kan tas bort från streamingtjänsten eller om det kommer nya avsnitt – om titeln är en serie. Detta är bara vägledning och baserat på erfarenhet.

Notera vänligast att ovanstående information till Black Summer är automatiskt genererad och det är därför inte säkert att titeln fortfarande finns tillgänglig på Netflix Sverige. Streamingtjänsten Netflix har ett dynamiskt urval vilket betyder att filmer och serier byts ut löpande.

Nästa nyhet på Netflix »


2 kommentarer til Black Summer

 1. Juha T - kl. 17:23, 13-04-2019:

  Jag brukar ge en TV-serie 3-4 avsnitt oavsett om jag ogillar dem från första början. Tack vare den taktiken upptäckte jag Breaking bad som jag inte gillade alls i de första två avsnitten. Sen blev den en av de absolut bästa TV-serierna jag sett.

  Denna gav jag 4 avsnitt trots att jag ville riva ögonen ur mig hela tiden. Maken till långtråkig zombieserie får man leta efter. Det börjar redan i första avsnittet med vanliga klicheerna förälder/barn och den hysteri som alltid måste uppstå.
  Karaktärerna är dumma i huvudet och det märks, som i alla dåliga filmer, att vissa scener skrivs för att “överraska” tittaren. Problemet är bara att dagens manusförfattare verkar tro att alla ser en film eller tv-serie (baserad på skräck) för första gången. Alla tricken har man sett förut och man kan räkna ut vad som kommer att hända långt innan, man vet att karaktärerna kommer att agera ologiskt för att det ska bli “spännande”.

  Nä, ännu en förmodligen mycket billigt inköpt serie, som vanligt i Netflix som blivit sämre och sämre. Särskilt med de “internationella” serierna/filmerna de betalar för att visas exklusivt på Netflix. De europeiska är så tidspräglade av PK att de endast kan ses som uppfostringsTV.
  Jag har den kvar så länge då det kommer enstaka bra dokumentärserier, en och annan gammal klassisk film som är värda att se igen, och ett par av deras enda få lyckade produktioner: The Crown och Manhunter. Men när den aviserade prishöjningen kommer blir det nog back to torrents. Vill inte bidra ekonomiskt till den väg som Netflix har valt mer än jag gör nu, och det är egentligen för mycket redan för vad man får.
  Amazon har mycket skräp också, men mer rimligt pris som man kan betala för de få sevärda sakerna som finns och kommer där.

 2. Juha T - kl. 17:29, 13-04-2019:

  “Blev lite tokigt i denna mening:

  “Karaktärerna är dumma i huvudet och det märks, som i alla dåliga filmer, att vissa scener skrivs för att “överraska” tittaren.”

  Skulle stått “..vissa scender skrivs bara in för att “överraska” tittaren utan att föra handlingen framåt på något sätt. Slösa på tid för att fylla de fyrtio minuter eller så som ett avsnitt är”

  Skriv kommentar