Följ Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nya filmer och serier på Netflix

Netflix köper dokumentär om Donald Trump

Datum: 22/12/2017 | Inga kommentarer Nyheter

Streamingtjänsten Netflix har köpt rättigheterna till att visa den brittiska dokumentären ‘Trump: An American Dream’ i alla länder utanför Storbritannien.

Dokumentären är uppdelad i fyra delar som fokuserar på fyra olika perioder i Donald Trumps liv. Från affärsman till utvecklare, tv-stjärna och president.

Det skriver flera amerikanska medier.

Premiärdatumet är inte fastställt, men ‘Trump: An American Dream’ kommer på Netflix Sverige under 2018 och helt otraditionellt är det offentliggjort att dokumentären kommer finnas tillgänglig i 18 månader. Därefter kommer det inte längre vara möjligt att se den på Netflix.

‘Trump: An American Dream’ hade premiär i England på Channel 4 denna veckan och de första recensionerna tyder på en detaljerad genomgång av Donald Trumps liv. Som The telegraph skriver; “‘Trump: An American Dream’ är en välgjord redogörelse av en ovanlig klättring” och kvitterar ut 4 stjärnor.

Om man inte kan få nog av Donald Trump så är det möjligt att hitta parodin ‘Donald Trump’s The Art of the Deal: The Movie‘ på Netflix, där Johnny Depp har rollen som den ikoniska affärsmannen – och senare president.

Se Donald Trumps resa från business till politik i dokumentären ‘Trump: An American Dream’, som kan ses på Netflix under 2018.    Skriv kommentar