Följ Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nya filmer och serier på Netflix

Arrested Development säsong 5 nära att bli verklighet

Datum: 17/02/2017 | Inga kommentarer Nyheter

Det har sagts och skrivits mycket om Arrested Development säsong 5 de senaste åren och även om en av seriens skådespelare bekräftade i direktsänd tv under 2014 att serien kommer återkomma så har det varit sparsamt med information.

Nu är det dock äntligen framsteg i utvecklingen då producenten Brian Grazer nyligen uttalade sig till den amerikanska median Deadline att alla seriens skådespelare är redo att återkomma till serien och den slutgiltiga bekräftelsen är bara ett par veckor bort.

Därmed kan man se fram emot ett återseende med Jason Bateman, Michael Cera, Portia de Rossi, Jeffrey Tambor, Tony Hale, Will Arnett, David Cross och Alia Shawkat, som alla har bärande roller i Arrested Development.

Orsaken till det långa förhandlingsförloppet ska bero på rollbesättningen och deras andra förpliktelser. Brian Grazer utvecklar;

– “Jag tror, vi har förmått att skapa en konstruktion och arbetsgång för alla skådespelare så att de fortsatt kan göra film och andra saker vid sidan av serien. Så vi är verkligen nära – jag tror inom de närmsta veckorna”.

Redan i augusti 2014 bekräftade Ted Sarandos, innehållschef på Netflix och skådespelaren Will Arnett att det skulle komma en ny säsong, medan Brian Grazer under 2015 uttalade att den nya säsong 5 kommer bli på 17 avsnitt. Om detta fortfarande gäller är inte bekräftat.

Streamingtjänsten Netflix återupplivade serien Arrested Development under 2013 och gjorde en säsong 4 – sju år efter att den ursprungligen slutade.

Den nya säsonge fick dock ett blandat mottagande, bland anant för att seriens skådespelare inte var samlade i alla avsnitt. Skaparna har tidigare sagt att det berodde på problem med att få datum som passade alla. Flera av seriens skådespelare inräknat bland annat Jason Bateman, Will Arnett, David Cross och Michael Cera. Skådespelare som sedan den första säsongen 2003 har fått ordentlig fart på sina karriärer.

Se Arrested Development säsong 1-4 på Netflix Sverige.    Skriv kommentar