Följ Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nya filmer och serier på Netflix

Will Arnett återkommer i nya avsnitt av Flaked

Datum: 26/09/2016 | Inga kommentarer Nyheter

flaked-netflix-300x196Under 2017 är det premiär av Flaked säsong 2. Det avslöjar Netflix i ett pressmeddelande.

Serien, som har den amerikanska skådespelaren Will Arnett, känd från Arrested Development och BoJack Horseman i huvudrollen, är en skarp vardagsrealistisk komedi om Chip, en högt respekterad person i självförsörjande Venice, Kalifornien, som faller för sin bästa väns kärleksintresse. Inom kort börjar det snurra av halvsanningar och lögner som underbygger hans image och omdöme att fala samman. Will Arnett spelar Chip, en man som gör sitt bästa för att hålla jämna steg med sina egna lögner.

Första säsongen av Flaked fick ett rätt ljummet mottagande och det har länge ryktats om att Netflix ska lägga ner serien, eller åtminstone skära ner antalet avsnitt, så att den nya säsongen bara blir på 6 avsnitt i stället för 8 avsnitt som säsong 1 innehöll. Huruvida så blir fallet vet man dock inte för närvarande.

Det är Mitch Hurwitz, skaparen av serien Arrested Development, som har varit med och utvecklat serien i samarbete med Will Arnett. I serien medverkar också Christopher Mintz-Plasse från bl.a. Superbad och Kick-Ass, samt David Sullivan från Operation Argo.

Det har inte offentliggjorts något premiärdatum för Flaked säsong 2, men du kan se hela första säsongen av Flaked på Netflix Sverige.    Skriv kommentar