Följ Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nya filmer och serier på Netflix

Unrest

Datum: 16/01/2018 | 1 kommentar Nya filmer

Premiär: 2017
Genrer: Documentary, Drama, History
Regissör: Jennifer Brea
Medverkande: Jennifer Brea, Omar Wasow, Jessica l e Taylor
Land: United Kingdom, United States
Språk: English, Danish
IMDB-karakter: 7.6

Handling: En 28-årig doktorand riktar kameran mot sig själv för att dokumentera sin dagliga kamp mot kroniskt trötthetssyndrom i denna hjärtskärande dokumentärfilm.Se Unrest på Netflix Sverige

Hitta flera nya filmer och serier på Flixfilmer.seUnrest hade premiär på Netflix Sverige den 16. januari, 2018. Från detta datum går det oftast 6-12 månader innan Unrest kan tas bort från streamingtjänsten eller om det kommer nya avsnitt – om titeln är en serie. Detta är bara vägledning och baserat på erfarenhet.

Notera vänligast att ovanstående information till Unrest är automatiskt genererad och det är därför inte säkert att titeln fortfarande finns tillgänglig på Netflix Sverige. Streamingtjänsten Netflix har ett dynamiskt urval vilket betyder att filmer och serier byts ut löpande.

Nästa nyhet på Netflix »


1 kommentar til Unrest

  1. Elenor - kl. 21:47, 17-01-2018:

    Hej!

    Nu har ni nog trasslat ihop det lite. Det här är ingen skräckfilm eller horror, utan en dokumentärfilm som är gjord av Jen Brea. Den här har betydligt högre betyg på IMDB och är desstuom en av femton filmer som är aktuell för nominering till Oscar i klassen för dokumentärlångfilmer.

    Det är en stark film som skildrar vad som händer runt Jen när hon drabbas av en sjukdom som läkarna inte förstår sig på. Vilka risker innebär det att kunskap saknas? Hur drabbas närstående? Hur orkar man fortsätta leva? Hur håller man kärleken vid liv? Varför får forskningen så lite pengar? Hur skapar vi bättre förutsättningar?

    Skriv kommentar