Följ Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nya filmer och serier på Netflix

Netflix gör Scrotal Recall säsong 2

Datum: 05/05/2016 | Inga kommentarer Nyheter

scrotalrecall-214x300Netflix har i samarbete med brittiska BBC beställt en ny säsong av den romantiska komediserien Scrotal Recall. Samtidigt kommer säsong 1 bli tillgänglig på Netflix Sverige i löpet av 2016. Det skriver Netflix i ett pressmeddelande.

Scrotal Recall säsong 2 bliver på 8 avsnitt och ger ett återseende med Johnny Flynn, Antonia Thomas och Daniel Ings, som alla återkommer i sina huvudroller. Det finns dock ingen information om när säsong 2 kommer kunna ses på streamingtjänsten.

I första säsongen av Scrotal Recall följer man den olyckliga 20-åriga Dylan Witter (Johnny Flynn), som efter at ha fått en bedrövande diagnos, beslutar sig för att kontakta alla han någonsin haft sex med för att berätta om de dåliga nyheterna.

I varje avsnitt följar man Dylan när han kontaktar en ny tjej från hans dåtid, vilket ger honom möjligheten att tänka över sitt kärleksliv, som uppenbarligen varit framför näsan på honom hela tiden. Med i hans sökande är vännen Evie (Antonia Thomas) och kvinnotjusaren Luke (Daniel Ings).

Se Scrotal Recall på Netflix Sverige senare under året.    Skriv kommentar