Följ Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nya filmer och serier på Netflix

Två nya bilder från superhjälteserien Daredevil

Datum: 09/01/2015 | Inga kommentarer Nyheter

daredevil-superhjält-netflixMarvel har just avslöjat två nya bilder från den kommande superhjälteserien Daredevil, som får exklusiv premiär på streamingtjänsten Netflix under 2015. Se bilderna nederst.

Den första bilden visar seriens huvudperson och advokat Matthew Murdock, som blev blind som liten pojke, komma gående med blindkäppen, samtidigt som han på den andra bilden är iklädd superhjältedräkten, som Murdock som bekant klär sig i om natten för att skapa rättvisa och ordning i Hell`s Kitchen, New York City.

Det är andra gången som Marvel har offentliggjort bilder från serien. Se de första bilderna från Netflixserien Daredevil, där Matthew Murdock och Daredevil också är i centrum.

Daredevil har en stjärnfylld rolluppsättning, som bland annat inkluderar Charlie Cox (Boardwalk Empire) som Matt Murdock/Daredevil, Elden Henson (The Hunger Games: Mockingjay) som vännen Foggy Nelson, Vincent D´Onofrio (Law & Order) som Wilson Fisk/Kingpin samt Rosario Dawson (Sin City).

Derien produceras av Steven S. DeKnight (Spartacus, Buffy: The Vampire Slayer) och Drew Goddard (Cabin in the Woods, Lost) samt Jeph Loeb (Marvel´s Agents of S.H.I.E.L.D., Heroes)

Daredevil är den första av de fem superhjälteserierna som Netflix gör i samarbete med Marel. De kommande serierna handlar om superhjältarna Jessica Jones, Iron Fist och Luke Cage. Till sist rundas alla serierna av med en ny The Defenders-miniserie där superhjältarna slår sig samman för att uppråtthålla rättvisa.

Se Daredevil exklusivt på Netflix Sverige under 2015.

daredevil-2-netflix

daredevil-1-netflix    Skriv kommentar