Följ Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nya filmer och serier på Netflix

Två Netflix-serier får nya säsonger – Cannabisserie läggs ned

Datum: 23/03/2018 | 1 kommentar Nyheter

Nyligen kunde Netflix, svenskarnas favorit bland alla film- och serietjänster, avslöja att de valt att förlänga två serier med en ny säsong vardera, medan de samtidigt valde att lägga ned en annan som inte har uppfyllt förväntningarna.

Den första serien som återkommer är ”Unbreakable Kimmy Schmidt”, vars fjärde säsong redan är inspelad och kommer att börja sändas den 30 maj 2018. Men det är bara den första halvan av säsongen som blir tillgänglig då Netflix föredrar att erbjuda sina medlemmar nya avsnitt oftare i stället för att de ska behöva vänta på att hela säsongen blir färdig.

Komediserien ”Unbreakable Kimmy Schmidt” handlar om Kimmy Schmidt (Ellie Kemper), som blir räddad från en domedagskult som har hållit henne och tre andra kvinnor fångna.

Dessutom kan Netflix också medddela att en serie för den lite äldre publiken, ”Grace and Frankie”, är klar för ännu en omgång under 2019. Det är mindre än en månad sedan säsong 4 av ”Grace and Frankie”, där Jane Fonda och Lily Tomlin spelar huvudrollerna som två kvinnor vars liv drastiskt förändras, hade premiär på Netflix. Det gäller alltså att beväpna sig med ett rejält tålamod tills säsong 5 är producerad.

Serien ”Disjointed” med Kathy Bates i huvudrollen har Netflix däremot valt att lägga ned efter bara en säsong. I den självutnämnda cannabisserien spelar Oscar- och Emmyvinnaren Kathy Bates en marijuanaförespråkare som efter många försök äntligen får öppna ett eget cannabis-apotek i LA. Problemet är bara att hon mer eller mindre ständigt är hög på de euroforiserande drogerna.

Netflix har inte meddelat varför man lägger ned ”Disjointed”, men förmodligen är det på grund av låga tittarsiffror. Första säsongen av serien kan dock fortfarande ses på Netflix Sverige.1 kommentar til Två Netflix-serier får nya säsonger – Cannabisserie läggs ned

  1. Nathalie - kl. 20:02, 23-03-2018:

    Hej jag undrar om ni skulle kunna göra en lista med alla datum då olika serier ska börja. Såg att det fanns en lista med vilka serier som kommer komma 2018 men kan man inte få veta datum?

    Skriv kommentar