Följ Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nya filmer och serier på Netflix

Emma Stone & Jonah Hill är mentalsjuka i ny Netflix-serie; Maniac

Datum: 12/05/2016 | Inga kommentarer Nyheter

emma-stone-jonah-hill-300x201Netflix har fått ännu ett starkt kort på handen; Streamingtjänsten har köpt de exklusiva rättigheterna till serien Maniac, som har Emma Stone och Jonah Hill i huvudrollerna och som regisseras av Cary Fukunaga (True Detective, Beasts of No Nation). Det skriver den amerikanska median The Hollywood Reporter.

Emma Stone och Jonah Hill, som tidigare spelat mot varandra i tonårshiten Superbad och uppnått stjärnstatus med bland annat roller i The Wolf of Wall Street och Birdman, ska i den mörka komediserien Maniac spela två patienter på ett mentalsjukhus, där de lever i sin egen fantasivärld.

Maniac, som är baserad på en norsk serie från 2015, kommer i utgånsläget bli på 10 avsnitt som alla kommer regisseras av Cary Fukunaga, som är nest känd för sin regi av True Detective säsong 1, samt Beasts of No Nation, som var den första Netflixfilmen och som hade premiär i oktober 2015.

Det finns ännu ingen information om när serien kommer kunna ses på Netflix, men taget i beaktning att inspelningarna ännu inte påbörjats så kan man nog inte förvänta sig att premiärdatumet kommer att vara under 2016.    Skriv kommentar