Följ Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nya filmer och serier på Netflix

”Triple Frontier” – Ny actionfilm från Netflix med stjärnspäckad besättning

Datum: 25/01/2019 | Inga kommentarer Nyheter

Streamingtjänsten Netflix kan du avslöja sin nästa stora filmsatsning ”Triple Frontier”, med en stjärnspäckad rollista bestående av Ben Affleck, Oscar Isaac, Charlie Hunnam, Garrett Hedlund, Pedro Pascal och Adria Arjona.

Se den actionfyllda trailern nederst i artikeln.

En grupp tidigare agenter från Special Forces återförenas då de ska planlägga en kupp för att försöka stjäla från en av världens mest våldsamma karteller i ett sparsamt befolkat område med många gränser i Sydamerika.

För första gången under sina prestigefyllda karriärer ger sig dessa okända hjältar ut på ett farligt uppdrag där de arbetar åt sig själva och inte åt något land. Men då händelserna tar en oväntad vändning och hotar att eskalera kommer hjältarnas färdigheter och lojalitet att sättas på prov – och deras moral drivs till bristningsgränsen i kampen för överlevnad.

“Triple Frontier” är regisserad av Academy Award-nominerade J.C. Chandor (“Margin Call”, “All Is Lost”, “A Most Violent Year”) och skriven av Chandor och Academy Award-vinnaren Mark Boal (“The Hurt Locker”, “Zero Dark Thirty”).

Den amerikanska hemsidan Deadline skriver att ”Triple Frontier” också kommer att ha premiär på utvalda biografer, och att filmen i många år har varit ett eftertraktat projekt som har övertagits av olika filmskapare och skådespelare flera gånger. Kathryn Bigelow, Tom Hanks, Will Smith, Johnny Depp, Channing Tatum och Tom Hardy har bland annat visat intresse.

Det exakta premiärdatumet för ”Triple Frontier” är ännu inte avslöjat, men filmen kan ses på Netflix Sverige under mars 2019.    Skriv kommentar