Följ Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nya filmer och serier på Netflix

The Rain

Datum: 06/08/2020 | 1 kommentar Nya filmer

Premiär: 2018–2020
Genrer: Drama, Sci-Fi, Thriller
Regissör: N/A
Medverkande: Alba August, Lucas Lynggaard Tønnesen, Mikkel Boe Følsgaard
Land: Denmark, United States
Språk: Danish
IMDB-karakter: 6.3

Handling: Sex år har gått sedan ett brutalt virus utplånade majoriteten av Skandinaviens befolkning. Två syskon och en grupp unga överlevare söker skydd – och svar.Se The Rain på Netflix Sverige

Hitta flera nya filmer och serier på Flixfilmer.seThe Rain hade premiär på Netflix Sverige den 6. augusti, 2020. Från detta datum går det oftast 6-12 månader innan The Rain kan tas bort från streamingtjänsten eller om det kommer nya avsnitt – om titeln är en serie. Detta är bara vägledning och baserat på erfarenhet.

Notera vänligast att ovanstående information till The Rain är automatiskt genererad och det är därför inte säkert att titeln fortfarande finns tillgänglig på Netflix Sverige. Streamingtjänsten Netflix har ett dynamiskt urval vilket betyder att filmer och serier byts ut löpande.

Nästa nyhet på Netflix »


1 kommentar til The Rain

 1. wirre - kl. 12:03, 14-05-2018:

  Hade lite förväntningar på denna…
  Allt gick i kras dock.
  Den var ok , spännande och sevärd, iof en massa klantiga överdrivna misstag och reaktioner som INGEN skulle betee sig i liknande situationer som i början av serien, går inte in på dessa då listan skulle bli för lång !
  Men väl ute ur bunkern, då de blev tillfångatagna av några ungdomar, så började serien vackla och det blev en vanlig serie soppa som känns vid från de flesta katastrof och zombie serier och filmer.
  Hör och häpna, De måste ta sig från A-B för att ÖVERLEVA, och med sig har de sååå klart en person som är nyckeln till det hela !!!
  Gud vad spännande… NÄÄÄ.
  Jag orkade helt inte med att se denna sörja som upprepar sig från andra mer populära serier, den har en grund som precis alla de bättre top serierna, men kommer inte ens i närheten av någon som helst spänning, inget nytt alls bara kopiering av samma händelseförlopp vi sett nu i åratal bara i annan kostym helt enkelt !!
  Så ödsla ingen tid på denna kategori C sörja som snubblar på den egna historien som de ens ej försökt att göra ett uns intressant eller ens tänka själv.
  Ha inga förhoppningar på att det kommer en säsong 2, no way, om nu inte någon rik pappa/mamma lägger sig i och öser miljoner över denna produktion för att försöka ge sin lilla film älskande son eller dotter en knuff i ryggen.
  Så till att betygsätta denna serie, blir lätt.
  Alltså från 1-10 så får den en svag 2:a.
  Tack å hej…

  Skriv kommentar