Följ Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nya filmer och serier på Netflix

‘The Punisher’ får lov att dela ut fler smällar

Datum: 24/01/2018 | Inga kommentarer Nyheter

Anti-hjälten ‘The Punisher’ återkommer i en säsong 2. Det har streamingtjänsten Netflix nyligen offentliggjort på diverse sociala medier.

Det är mindre än en månad efter premiären på Netflix den 13 november som Netflix meddelar att nya avsnitt är på väg av ‘The Punisher’, vilket antagligen betyder att serien haft en stor publik de få veckor den har varit tillgänglig på streamingtjänsten.

Fans av Frank Castle aka ‘The Punisher’ kan dock vara mer än nöjda då det inte alls var meningen att ‘The Punisher’ skulle ha sin egen serie på Netflix.

Då Netflix och Marvel ingick ett samarbete om att filmatisera flera superhjältar var det egentligen bara ‘Daredevil’, ‘Jessica Jones’, ‘Iron Fist’ och ‘Luke Cage’, samt ‘The Defenders’, som avtalet omfattade, men efter introduktionen av ‘The Punisher’ i andra säsongen av ‘Daredevil’ beslutade de två mastodonterna att ge honom chansen att stå på egna ben.

Serien, som är väldigt våldsam imponerade på flera recensenter där recensenten Sören Meinertz från Flixfilm gav serien 5 stjärnor och bland annat skrev; “… Jag har fortsatt inget tvivel med att säga att ‘The Punisher’ har potential att bli Marvels bästa TV-outing sedan ‘Daredevil’s första säsong. Actionscenerna är hamrande brutala, historien om Castles dåtid och hur den påverkar honom nu är känslomässigt engagerande och Jon Bernthal spelar fantastiskt.”

Premiärdatumet på säsong 2 har vi vid nuvarande tidpunkt ingen information om.

Se ‘The Punisher‘ på Netflix Sverige.
    Skriv kommentar