Följ Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nya filmer och serier på Netflix

Netflix ger familjer fler valmöjligheter och mer kontroll

Datum: 08/04/2020 | Inga kommentarer Nyheter

Alla familjer är olika. Därför investerar Netflix i ledande innehåll från hela världen för barn och familjer – som prisbelönta animerade filmer som Klaus, serier som Mäktige lille Bheem, interaktiva serier som You vs. Wild och den kommande animerade familjefilmen Syskonen Willoughbys.

Det är också av den anledningen som Netflix ger föräldrar de möjligheter de behöver för att fatta rätt beslut för sina familjer. Nu uppdaterar och förbättrar Netflix olika kontroller baserat på feedback de har fått från sina medlemmar.

Föräldrar kan nu:

– Skydda individuella profiler med en PIN-kod för att förhindra att barn använder dem.
– Använda filter i barnprofiler för att undvika att barn ser filmer eller serier som inte är lämpliga för deras ålder. Dessa filter kommer att variera mellan olika länder och baseras på lokala åldersgränser.
– Ta bort enskilda filmer eller serier från en profil baserat på åldersgräns eller titel. När det här filtret används kommer blockerade titlar inte att synas någonstans – för den aktuella profilen.
– Se alla inställningar för varje profil i sektionen Profil- och föräldrakontroller i ditt konto.
– Se vad barnen har tittat på med profilerna som skapats för dem.
– Stänga av automatisk uppspelning i barnprofiler.

Alla kan lägga till dessa nya och förbättrade kontroller i sina profiler genom att gå till kontoinställningarna på en mobiltelefon, tv eller en annan uppkopplad enhet.    Skriv kommentar