Följ Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nya filmer och serier på Netflix

‘The Innocents’ – Ny spännande serie från Netflix

Datum: 28/03/2018 | Inga kommentarer Nyheter

Senare under året har Netflix exklusiv premiär på den övernaturliga serien ”The Innocents”, som bjuder på ett kärleksdrama i ett spännande och mystiskt universum.

Serien har precis offentliggjorts av streamingtjänsten, som samtidigt kan avslöja den första teasern – se längst ned i artikeln – samt rollistan.

De två tonåringarna Harry och June rymmer hemifrån i ”The Innocents” – bort från sina överbeskyddande föräldrar för att få vara tillsammans. Detta beslut kastar dem ut på en osedvanlig resa mot ökad självinsikt, långt från deras naiva föreställningar och oskyldiga drömmar. Föräldrarnas dolda hemligheter sätter de två tonåringarnas kärlek på hårt prov, och deras speciella förmågor visar sig utlösa starka krafter som har för avsikt att skilja dem åt för evigt.

I huvudrollerna ser vi Sorcha Groundsell (”Clique”, ”Iona”, ”Sleeping Lions”) som June, Percelle Ascott (”Wizard vs. Aliens”, ”The Weekend Movie”) som Harry och Guy Pearce (”L.A. Confidential”, ”Memento”, ”The King’s Speech”) som Halvorson.

”The Innocents” är producerad av det engelska produktionsbolaget New Pictures med Charlie Pattinson, Elaine Pyke och Willow Grylls i spetsen. Skaparna av serien är Hania Elkington och Simon Duric med Chris Croucher som producent. Farren Blackburn är exekutiv producent (tillsammans med med Charlie Pattinson, Elaine Pyke och Willow Grylls) och har regisserat sex av seriens åtta avsnitt.

Det finns just nu ingen uppgift om när ”The Innocents” säsong 1 kan ses på Netflix Sverige.    Skriv kommentar