Följ Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nya filmer och serier på Netflix

‘The Ballad of Buster Scruggs’ – Westernserie från Joel och Ethan Coen

Datum: 04/10/2017 | Inga kommentarer Nyheter

De erkända och bland Hollywoods mest originella filmskapare, Joel och Ethan Coen, tar sin nya westernserie ‘The Ballad of Buster Scruggs’ till streamingtjänsten Netflix.

Det uppger Netflix i ett pressmeddelande.

De prisvinnande Coen-bröderna som har ett imponerande CV, som bland annat omfattar ‘Fargo’, ‘The Big Lebowski’, ‘No Country for Old Men’, ‘Burn After Reading’ och ‘True Grit’, har själva skrivit miniserien, som blir en western-antologi, som kommer bestå av sex unika och speciella berättelser om den vilda västern i det gamla Amerika.

Netflix har inte släppt ytterligare upplysningar om ‘The Ballad of Buster Scruggs’, men det uppges dock att huvudrollen som Buster Scruggs tillfallit den amerikanska skådespelaren Tim Blake Nelson (‘O Brother, Where Art Thou?’)

Joel och Ethan Coen kommer själva regissera och producera alla avsnitt av ‘The Ballad of Buster Scruggs’.

Till samarbetet med Netflix, uttalar Coen-bröderna i pressmeddelandet; “We are streaming motherfuckers!”

Det är första gången som Coen-bröderna provar krafterna med tv-formatet efter att ha imponerat filmbranschen med sina fascinerande historier, som har försett dem med otaliga priser och nomineringar, däribland 4 Oscars.

“Joel och Ethan Coen är visionärsregissörer, mästerliga historieberättare och färgrika lingvister. Vi är begeistrade över att Netflix blir platsen där de vill utveckla sin talang,” uttalar sig Cindy Holland, Vice President, Original Content för Netflix.

‘The Ballad of Buster Scruggs’ får premiär på Netflix Sverige under 2018.    Skriv kommentar