Följ Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nya filmer och serier på Netflix

Teaser till Netflix-sci-fi med Will Smith

Datum: 18/03/2017 | Inga kommentarer Nyheter

Streamingtjänsten Netflix har offentliggjort första teasern från sin kommande storfilm ‘Bright’ av David Ayer (Fury, Suicide Squad, Warcraft) med Will Smith (Men in Black, Independence Day) och Joel Edgerton (Warrior, Exodus: Gods and Kings) i huvudrollerna.

Se klippet från ‘Bright’ nederst i artikeln

‘Bright’ är en futuristisk action-/kriminalfilm, som utspelar sig i en värld där människor och övernaturliga väsen som orker, alver och feer lever sida vid sida. I denna världen leder Will Smith en polisavdelning som hanterar kriminella handlingar där magi ingår. I samarbete med orken Jacoby Jakoby (Joel Edgerton) får de i uppgift att hitta ett vapen som alla är deperata nog att döda för att lägga vantarna på.

Förutom ovanstående, medverkar också Noomi Rapace (The Girl with the Dragon Tattoo), Lucy Fry (11.22.63), Edgar Ramirez (Hands of Stone, Zero Dark Thirty), Margaret Cho (Drop Dead Diva) och Ike Barinholtz (Suicide Squad).

Filmen är R-rated, vilket är den högsta bedömningen i USA, som betyder att ‘Bright’ enbart är för vuxna tittare och därmed innehåller grovt våld eller liknande.

Netflix har tydligen betalt 80 miljoner dollar för de exklusiva rättigheterna till filmen. Det värderar i alla fall det amerikanska mediet Deadline. Av det har 3 miljoner dollar gått till manuset av Max Landis.

David Ayer, Eric Newman (Narcos) och Bryan Unkeless (The Hunger Games) är alla producenter av actionfilmen.

‘Bright’ får premiär på Netflix Sverige i december 2017.    Skriv kommentar