Följ Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nya filmer och serier på Netflix

Sylvester Stallone är redo för kamp i Ultimate Beastmaster

Datum: 18/01/2017 | Inga kommentarer Nyheter

Det har nyligen meddelats att Sylvester Stallones gameshow Ultimate Beastmaster får premiär på Netflix Sverige den 24. februari.

Nedanför kan man se ett klipp från showen med Sylvester Stallone.

I Ultimate Beastmaster kommer 108 utövare kämpa mot varandra i fysiskt och uthållighetsmässigt krävande utmaningar med hopp om att vinna tävlingen och bli korad till The Beast och till sist The Ultimate Beastmaster.

Som det kan ses i klippet nedanför så kommer tävlingarna vara liknande de som förekommer i Wipeout, Ninja Warrior och Fear Factor, där deltagarna ska ta sig igenom en hinderbana. Ultimate Beastmaster omtalas dock som en actionfylld och revolutionerande show, så det kommer nog bjudas på nya svettiga utmaningar som inte har setts förr.

Utövarna kommer från USA, Brasilien, Sydkorea, Mexiko, Tyskland och Japan och de kommer kämpa mot varandra genom 10 avsnitt. Varje avsnitt fokuserar på det enskilda landet och kommer vara på eget lokalt språk och med lokala värdar.

Värdarna i USA kommer bland annat att vara Terry Crews (Brooklyn Nine-Nine, The Ridiculous Six), Charissa Thompson (Extra TV, Fox Sports), mendan det i Brasilien är Anderson Silva (UFC Middleweight Champion), Rafinha Bastos (Komiker, TV personlighet).

Bakom showen står actionikonen Sylvester Stallone och Dave Broome (The Biggest Loser, Strong), som utöver rollen som producenter också medverkar i gameshowen.

Ultimate Beastmaster har premiär på Netflix Sverige den 24. februari.    Skriv kommentar