Följ Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nya filmer och serier på Netflix

”Stranger Things” säsong 3 kommer först sommaren 2019

Datum: 04/10/2018 | Inga kommentarer Nyheter

Ryktet var redan ute, men nyligen kunde Netflix-chefen Cindy Holland bekräfta att den tredje säsongen av den framgångsrika thrillerserien ”Stranger Things” får premiär på Netflix först under nästa sommar.

Det informerade Cindy Holland, som är vice VD för Netflixs originalinnehåll, om på Television Critics Associations pressturné.

Hon kunde dock avslöja att den nya säsongen bjuder på många fler specialeffekter – något som det funnits tid till eftersom den tredje säsongen blivit fördröjd till sommaren 2019.

De två första säsongerna av ”Stranger Things” hade båda premiär omkring Halloween i oktober, men det kommer utifrån uttalandena inte att bli likadant med den tredje säsongen

Cindy Holland sa dessutom att ”Skaparna, The Duffer brothers och Shawn Levy, arbetar riktigt hårt med den nya säsongen eftersom de vet att det är mycket som står på spel. De vill gärna skapa en säsong som är både större och bättre än den senaste. De har därför önskat mer tid till produktionen.”

The Duffer brothers har tidigare nämnt att de inte kan föreställa sig att barnen ska kämpa mot onda krafter varje år, och Cindy Holland la till att Netflix och skaparna gemensamt har satt ett slutdatum på serien. Men om ”Stranger Things” därmed avslutas efter säsong tre eller senare är inte klarlagt.

Det har tidigare avslöjats att den tredje säsongen kommer att utspela sig under 1985, vilket är ett år efter händelserna i den andra säsongen, och samtidigt premiäråret för den populära filmen ”Back to the Future”/”Tillbaka till framtiden” som man kommer att referera till flera gånger i den nya säsongen.

Se ”Stranger Things” på Netflix Sverige.    Skriv kommentar