Följ Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nya filmer och serier på Netflix

Netflix skickar ut första trailern till F is for Family

Datum: 12/12/2015 | Inga kommentarer Nyheter

f-family-netflix-damarkDet är blott ett par dagar sedan som Netflix kunde offentliggöra premiärdatumet på sin nya komediserie F is for Family, och nu har streamingtjänsten således avslöjat den första trailern, som du kan se nederst i artikeln.

Efter att ha sett igenom trailern får man omedelbart intrycket att serien är en kopia av American Dad, Family Guy och The Simpsons,vilket inte är helt taget ur luften då Michael Price, som ligger bakom F Is For Family också har varit involverad i produktionen av The Simpsons. Det omedelbara intrycket är dock att F Is For Family har fötterna mer på jorden och är mer realistiskt än ovannämnda serier. Det bliver vi dock mer klokare på när serien har premiär på Netflix den 18. december.

Även Vince Vaughn (Wedding Crashers), Peter Billingsley (Iron Man) och komikern Bill Burr har legat bakom F Is For Family, som handlar om det glada 70-talet – den tiden då det var lagligt att slå barn, röka inomhus och ta med skarpladdade vapen på flygturen.

Bill Burr (Walk of Shame), Laura Dern (Jurassic Park), Justin Long (Live Free or Die Hard), Sam Rockwell (Moon) och Debi Derryberry (Toy Story) gör alla röster till figurerna i serien.

Se alla sex avsnitt av F Is For Family på Netflix Sverige från den 18. december.    Skriv kommentar