Följ Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nya filmer och serier på Netflix

Stranger Things säsong 2 kommer under 2017

Datum: 09/09/2016 | Inga kommentarer Nyheter

stranger-things-saeson-2-netflix-768x636Efter flera veckors spekulationer och rykten kan streamingtjänsten Netflix nu avslöja att det kommer nya avsnitt av den succéfyllda sci-fi-serien Stranger Things. Säsong 2 får exklusiv premiär på Netflix under 2017.

Serien har efter sin premiär i juli fått överraskande stor succé och har blivit en mindre trend på internet där många av Stranger Things fans har gjort bilder, dataspel med mera baserat på serien. Netflix har till och med gett ut seriens soundtrack på Apple Music och Spotify, vilket aldrig skett tidigare med en Netflix-serie.

Netflix bekräftar vidare att säsong 2 bliver på hela 9 avsnitt, vilket är ett avsnitt mer än den första säsongen. Samtidigt utlovar Netflix att de exekutiva producenterna Shawn Levy, Dan Cohen och the Duffer Brothers är med ombord igen.

Det har llänge ryktats om att det skulle komma en Stranger Things säsong 2. Det var speciellt ett uttalande från Matthew Modine som i serien spelar den hemlighetsfulla Dr. Martin Brenner, som startade rykteskedjan. Till ett franskt magasin sa han nämligen redan i juli att säsong 2 redan var under produktion. Efteråt ville dock ingen kommentera hans uttalande, men det verkar som att Matthew Modine talade sanning och bara var lite för ivrig med att offentliggöra den nya säsongen.

Det finns ännu ingen information om vad som kommer att ske i säsong 2 och i staden Hawkins, där Will Byers försvann i säsong 1, men skaparna Matt Duffer och Ross Duffer (The Differ Brothers) har tidigare sagt att de nya av snitten ska ses som en fortsättning och inte bara som en säsong 2. ”Vi önskade inte att göra en serie som The Killing. Vi vill gärna lösa det primära mysteriet om Wills försvinnande i första säsongen, så att det känns som en 8 timmar lång film” sa Matt Duffer till IGN förra månaden.

Se första säsongen av Stranger Things på Netflix idag. Stranger Things säsong 2 får premiär på Netflix Sverige under 2017.    Skriv kommentar