Följ Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nya filmer och serier på Netflix

Skaparna av ‘BoJack Horseman’ gör en ny serie till Netflix

Datum: 21/03/2018 | Inga kommentarer Nyheter

Netflix har beställt 10 avsnitt av ”Tuca & Bertie”, vilket är namnet på en ny tecknad serie från gänget bakom populära och hyllade ”BoJack Horseman”, som kan ses exklusivt på streamingtjänsten.

Serien är en komedi för vuxna med två fåglar i huvudrollerna. ”Tuca & Bertie” är strax över 30 år gamla och bor i samma lägenhet.

Det skriver Netflix i ett pressmeddelande.

Som man kan se på de offentliga bilderna i denna artikel är animeringarna eller illustrationerna väldigt lika de i ”BoJack Horseman”. Det sätter naturligvis igång spekulationerna om ”Tuca & Bertie” utspelar sig i samma värld som den förstnämnda serien eftersom BoJack som bekant är en häst.

Premiärdatumet har inte offentliggjorts än, men Netflix kan avslöja att den 38-åriga skådespelaren Tiffany Haddish (”Girls Trip”, ”The Last O.G.”) kommer att göra rösten till fågeln Tuca.

Lisa Hanawalt (”BoJack Horseman”) är en av initiativtagarna till ”Tuca & Bertie”, som produceras av Raphael Bob-Waksberg (”BoJack Horseman”), Noel Bright (”BoJack Horseman”, ”Friends”) och Steven A. Cohen (”BoJack Horseman”, ”Jack & Bobby”)

Utöver ”BoJack Horseman” och precis offentliggjorda ”Tuca & Bertie”, så har Netflix satsat stort på tecknade serier för vuxna de senaste åren, med bland annat ”F is for Family”, ”Castlevania” och ”Big Mouth”.
Även Matt Groening, skaparen av ”The Simpsons” och ”Futurama”, är just nu igång med produktionen av ”Disenchantment” som är en ny tecknad komedi-/fantasyserie för vuxna. ”Disenchantment” väntas ha premiär på Netflix Sverige under 2018.    Skriv kommentar