Följ Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nya filmer och serier på Netflix

Kulorna viner runt öronen i ny trailer till ‘The Punisher’

Datum: 14/10/2017 | Inga kommentarer Nyheter

Till tonerna av Metallicas monsterhit ‘One’ och öronbedövande maskingevärssalvor sände Netflix nyligen ut den senaste trailern till serien om anti-hjälten ‘The Punisher’.

Se Frank Castle aka ‘The Punisher’ köra för fullt i trailern nedan.

Streamingtjänsten är fortsatt hemlighetsfulla och har därför inte avslöjat det exakta premiärdatumet – annat än att ‘The Punisher’ kommer på Netflix innan året är slut.

Krigsveteranen Frank Castle levde ett lugnt liv till hans familj blev brutalt mördade, vilket gjorde honom extremt hämndlysten och kallblodig. I sin jakt på gärningsmännen upp täcker han dock en större konspiration i den undre världen som är mer orättvis än avrättningen av hans egen familj.

‘The Punisher’ spelas som bekant av Jon Bernthal (Wolf of Wall Street, The Walking Dead, Fury), då han också medverkade i andra säsongen av Marvel’s Daredevil från 2016.

Jons roll som ‘The Punisher’ blev så bra mottagen av fans och recensenter att Netflix och Marvel tillsammans beslutade sig för att ge hämnaren sin egen spin-off-serie även om det inte var en del av det ursprungliga samarbetsavtalet som bland annat omfattar ‘Daredevil’, ‘Jessica Jones’ och ‘The Defenders’.

Förutom Jon Bernthal medverkar också Ebon Moss-Bachrach, Deborah Ann Will, Ben Barnes, Amber Rose Revah, Michael Nathanson i ‘The Punisher’-serien.

Se ‘The Punisher’ på Netflix Sverige under 2017.    Skriv kommentar