Följ Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nya filmer och serier på Netflix

Skådespelare klara för Baz Luhrmann’s The Get Down

Datum: 05/05/2015 | Inga kommentarer Nyheter

The-Get-Down-skuespiller-netflix-danmark-300x194Den erkända regissören Baz Luhrmann, som tidigare legat bakom biosuccéerna Moulin Rouge och The Great Gatsby, håller för närvarande på med att göra en ny musikalserie till Netflix, som förväntas få premiär under 2016.

Produktionen av The Get Down, som är namnet på serien är i full gång och nu kan de första medverkande avslöjas. Det handlar om fyra unga, som alla kommer ha en bärande roll iserien som handlar om en grupp tonåringar, som beväpnade med imponerande dansrörelser försöker anpassa sig i ett av de hårdaste drabbade områdena i 1970-talets New York City, där hip hop och punk uppstod.

De fyra skådespelarna är TJ Brown, Justice Smith, Shameik Moore och Skylan Brooks. Även om ingen av namnen direkt känns igen, så är de allaSelvom ingen af navnene umiddelbart vække genklang, så er de alle lovande dansare och skådespelare från några av de mest respekterade miljöerna.

Baz Luhrmann säger; “Varje unika grupp består alltid av markant olika människor och skådespelare som vi är priviligierade att få ha med i serien, alla har den äran att vara från så olika bakgrunder – från att uppträda i tunnelbanan i Bronx till musikscenen i Atlanta och Los Angeles.”

Baz Luhrmann kommer regissera seriens två första avsnitt samt det sista, men han kommer också fungera som exekutiv producent. The Get Down blir på totalt 13 avsnitt.

Se musikalserien The Get Down på Netflix Sverige under 2016.    Skriv kommentar