Följ Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nya filmer och serier på Netflix

Se trailern till Spenser Confidential med Mark Wahlberg

Datum: 25/01/2020 | Inga kommentarer Nyheter

Den 6 mars har actionkomedin Spenser Confidential premiär på Netflix. Filmen är regisserad av Peter Berg och i huvudrollen syns Mark Wahlberg.

Den före detta polisen Spenser (Mark Wahlberg) är mer känd för att skapa än att lösa problem. Han har precis släppts ut ur fängelset och är beredd att lämna Boston, men tvingas först hjälpa sin tidigare boxningscoach och mentor, Henry, med den lovande talangen Hawk – en fräck och rättfram MMA-fighter som är övertygad om att han kommer bli en tuffare motståndare än Spenser någonsin var. När Spensers två före detta kollegor hittas mördade bestämmer han sig för att rekrytera Hawk och sin frispråkiga exflickvän Cissy för att ta reda på vad som har hänt och skipa rättvisa.

För regi står Peter Berg och i rollerna syns bland andra Mark Wahlberg, Winston Duke, Alan Arkin, Iliza Shlesinger, Austin Post (Post Malone), Marc Maron och Bokeem Woodbine.

Spenser Confidential är inspirerad av Ace Atkins roman Robert B. Parker’s Wonderland. Manusförfattare är Sean O’Keefe tillsammans med Brian Helgeland och producenter är Neal H. Moritz, Toby Ascher, Mark Wahlberg, Stephen Levinson samt Peter Berg.    Skriv kommentar